Maak je slaapkamer compleet met dit unieke Drone Racing League (DRL) bed. Nu tijdelijk te bestellen via de website van DRL.

DRL bed

DRL neemt het begrip ‘merchandise’ wel heel serieus en introduceert nu het officiële DRL bed. Dit bed borduurt voort op de raceautovormige bedden waar kinderen uit de jaren ’80 hun ouders massaal om smeekten.

Details

Het bed is beschikbaar is twee formaten – Twin of Full – en is voornamelijk gemaakt van MDF. Aan de voorzijde van het bed is het DRL logo prominent gekerfd. Het bed beschikt over vier uitstekende armen welke allen geaccentueerd zijn met gloeiende rode LED’s en draaiende propellers gemaakt van schuimrubber.

Prijs

De prijs van dit bed is beslist niet zachtzinnig. Aan dit DRL bed hangt een prijskaartje van maar liefst $25.000 en is enkel te bestellen voor Amerikaanse klanten. Tot 1 februari kan men het bed bestellen via de website van DRL.

DRL Saudië Arabië (foto: Rene Sebastian)

DRL

Drone Racing League (DRL) is de meeste spectaculaire Amerikaanse dronerace competitie. DRL was opgericht in 2015 door Nicholas Horbaczewski en houdt sinds 2016 jaarlijks een dronerace competitie waarin geselecteerde FPV piloten de strijd met elkaar aangaan. De wedstrijden vinden plaats op spectaculaire locaties waar een imposante racetrack wordt neergezet. De races van DRL worden uitgezonden via verschillende kanalen zoals Twitter, NBC, Sky Sports, ProSiebenSat.1, FOX Sports Asia, Groupe AB en OSN.

Dino Joghi (Dino) en Ralph Hogenbirk (ShaggyFPV)

Nederland

In 2018 waren de Nederlanders Dino Joghi (Dino) en Ralph Hogenbirk (ShaggyFPV) uitgenodigd om mee te strijden met de Amerikaanse dronerace competitie. Laatstgenoemde mocht zelfs een jaar later wederom meedingen naar de felbegeerde hoofdprijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here