Afgelopen weekend vond de FPV-racing wedstrijd The Eagle Race plaats in Dendermonde, België.

Dendermonde Eagles

Een uitgestrekt grasveld bij modelvliegclub Dendermonde Eagles was afgelopen weekend het toneel voor een spannende dronerace. De wedstrijd werd georganiseerd door Drone Racing Flanders (DRF) en het was de eerste keer in 2021 dat er weer op locatie gevlogen mocht worden in Vlaanderen.

Droneracers

Een brede selectie van dronetalent uit België en Nederland verzamelde zich afgelopen weekend om met elkaar de strijd aan te gaan. Met namen als NelisFPV, Carbon V en AndreasFPV op de line-up beloofde het sowieso een spannend weekend te worden.

Winnaars

Na een spectaculaire afvalrace en zenuwslopende eindstrijd beklommen de volgende drie winnaars het podium:

  1. Andreas Klein (AndreasFPV)
  2. Pellichero Maximilien (MaxSpeed)
  3. Victor van der Elst (CarbonV)

AndreasFPV

Andreas Klein alias AndreasFPV timmert al een tijdje aan de weg als droneracer. Zo eindigde hij met de NK Drone Race ranking wedstrijden steevast in de top 3 en pakte hij zelfs een paar keer goud. Daarnaast vliegt hij ook in de toonaagevende (virtuele) Drone Champions League competitie, waar hij lid is van het prestigieuze team Super Sonic X. Andreas heeft een passie voor droneracen en zet enorm snelle tijden neer.

Drone Racing Flanders

Drone Racing Flanders is een organisatie die zich bezig houdt met het organiseren van drone race evenementen, trainingen, meetings en workshops. De organisatie is met name actief in Vlaanderen en is ontstaan uit een initiatief van droneracer Michael Garofalo alias G-Force Mike.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here