Binnenkort verschijnt ImmersionRC’s RapidFire 5.8Ghz ontvanger module welke speciaal ontworpen is voor Fat Shark FPV brillen. Volgens ImmersionRC is de RapidFire ’s werelds beste FPV ontvanger-module voor FPV brillen.

RapidFire

De aardbei-rode module is uitgerust met twee antennes en doet meer dan de signalen goed opvangen. RapidFire’s slimme technologie zorgt ervoor dat je geen last heb van de zogenaamde ‘glitches’ (lees: storingen) in het beeld.

ImmersionRC

Dankzij het bezoek van Sander Sassen, mede-oprichter van ImmersionRC, aan de derde ranking van het NK Drone Race 2018 in DoornSpijk had Vince Irie de kans om de nieuwe RapidFire module te testen.

Vince Irie

Vlieg mee met Vince Irie terwijl hij de ImmersionRC RapidFire gebruikt. In onderstaande video kun je de DVR van de vlucht met RapidFire ontvanger bekijken.

Vergelijking

Sander Sassen maakte zelf ook een vergelijking met 3 andere video-ontvangers, zoals LaForge headset module, TrueD en ClearView receiver. Kijk en oordeel zelf!

Joshua Bardwell

Ook Joshua Bardwell, een Amerikaanse FPV expert, wist al een RapidFire te bemachtigen en onderwierp de module aan een test. Bekijk zijn video waarin hij de RapidFire module eveneens vergelijkt met andere modules zoals: ClearView, LaForge en TrueD.

Zoals je kunt zien in alle video’s ziet het beeld van de nieuwe RapidFire module er bijzonder goed uit. Geen zogenaamde ‘glitches’, maar strak en vooral niet-storend beeld. Net zoals ClearView heeft de RapidFire beeld zonder enige storingen zoals wel veelvuldig te zien is bij andere bril-modules zoals LaForge en TrueD.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here