Drone racing demo’s by Droneracers.nl

DroneRacers.nl is de nummer 1 in drone racing en komt graag op uw beurs of evenement laten zien hoe spectaculair drone racing is, meer info vind u via:  www.dronedemos.nl

Iedereen kent de scenes uit Starwars dat ze in de ruimte aan het vechten zijn met ruimte schepen of momenten uit de film “Top Gun” waarin straaljagers elkaar op hoge snelheden achtervolgen. Een Formule 1 race waarin de nummers 1, 2, 3 en 4 dicht op zitten en strijden voor de winst. Dit is hetzelfde gevoel dat een drone racer ervaart tijdens het vliegen. Al deze elementen worden dan ook terug gevonden in het FPV racen. Toeschouwers van deze nieuwe opkomende sport vinden zulke momenten geweldig om te zien. Race drones strijden met elkaar op hoge snelheid, tot wel 130km/h, om als eerste over de finish te kunnen komen.

De F1 van de toekomst

Omdat het parcours ook is uitgerust met spectaculaire gates voorzien van LED’s, vlaggen en andere hindernissen vinden wij dat dit er nog spannender uit ziet dan de films hierboven of een F1 race waar de auto’s alleen naar voren, links en rechts bewegen. Het gaat hier namelijk om een heus 3d racing parcour waar alles kan gebeuren. Wij hebben gezien dat het publiek op het puntje van hun stoel zit wanneer meerdere racers tegelijkertijd op een gate af vliegen om hier als eerste en snelste doorheen te komen. Daarnaast is het crashen ook erg spectaculair. Bij een F1 wedstrijd vinden weinig mensen dit leuk omdat er iemand serieus gewond kan raken, Gelukkig is dit in het drone racen niet het geval (als het parcour veilig is opgebouwd) en dit maakt het crashen, wat dikwijls gebeurd, erg spectaculair voor het publiek.

ESPN

Vorig jaar was deze sport nog klein en underground. Tegenwoordig zijn er al grote internationale drone events waar serieus geld in omgaat. Ook de media besteed tegenwoordig erg veel aandacht aan deze nieuwe opkomende sport en drones in het algemeen. Omdat er bijna altijd gebruik word gemaakt van video is er dus veel video materiaal te vinden, wat weer leuk is voor de kijkers. Dit resulteert in de vele goed lopende Youtube kanalen die er tegenwoordig te vinden zijn. Daarbij heeft de grootste sportzender van de wereld een 3 jarig contract geteken om de wereldkampioenschappen drone racen wereldwijd uit te zenden!

Al met al valt dus zeker vast te stellen dat drone racen hier is om te blijven en nog lang niet op zijn hoogtepunt is. Over enkele jaren is dit de nieuwe publiekssport. Wij zijn erg enthousiast over wat deze nieuwe sport en hobby allemaal voor ontwikkelingen mee gaat maken. Daarnaast zijn we erg trots dat we hier vanaf het begin bij kunnen zijn.

Meer informatie en contact

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen kan via Dronedemos.nl of via het onderstaande formulier:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]