Op zaterdag 24 februari 2024 vond in Nijmegen een spannende dronerace plaats. Tientallen droneracers uit binnen- en buitenland hadden zich verzameld om te strijden voor een podiumplek.

Dronerace

In een aantrekkelijk samenspel van technologie en adrenaline was de Papierfabriek in Nijmegen het toneel van een spectaculaire dronerace. De Papierfabriek, ooit een symbool van industriële vooruitgang, werd voor even getransformeerd tot een arena voor Formule 1 van de toekomst. Met snelheden die de verbeelding tarten en behendigheid die grenzen verlegt, kwamen de beste dronepiloten uit binnen- en zelfs buitenland samen om te strijden wie het snelste is in de lucht.

TDRF

De dronerace werd georganiseerd door The Drone Racing Federation (TDRF) in samenwerking met Dutch Drone Racing. Deze race was de derde editie in een reeks van vijf races onder de noemer ‘Open Indoor Series’. Dutch Drone Racing verzorgde de raceleiding van het evenement.

Winnaars

De spanning liep hoog op naarmate de races vorderden en bood het podium slechts plaats aan drie uitzonderlijke piloten welke als glorieuze winnaars gehuldigd konden worden. Op het podium stonden trots:
[1] Lukas Böhm (Cryson FPV)
[2] Nicholas Proulx (Nicho.FPV)
[3] Victor van der Elst (CarbonV.FPV)

Volgende race

De volgende dronerace vindt plaats op zaterdag 30 maart 2024. Wil je meedoen? Kijk voor meer informatie op de website van TDRF.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here