Bekijk de epische FPV Showreel 2021 van Dutch Drone Gods.

Dutch Drone Gods

De beste dronepiloten van Nederland besloten naast een glansrijke dronerace carrière ook een videobedrijf te starten: Dutch Drone Gods. Inmiddels maken de heren de meeste imposante videoproducties voor grote namen zoals de Efteling, NPO 1, Armin van Buuren en Paaspop. Tijdens de showreel komen er een aantal van deze vette hoogtepunten voorbij.

De FPV Drone Showreel 2021 van Dutch Drone Gods is in elkaar gezet door Rene Sebastian, een gerespecteerd filmmaker gespecialiseerd in FPV foto’s en video’s. Sebastian is één van de huisfotografen van de Drone Racing League (DRL) en winnaar van de DroneAwards 2018.

Racelegendes

Achter de onmiskenbare naam ‘Dutch Drone Gods’ schuilen de beste FPV-racepiloten van Nederland. Met namen als Ralph Hogenbirk (ShaggyFPV) en Vince Irie (JedeyeFPV) achter de knoppen zijn spectaculaire beelden gegarandeerd. Deze heren hebben hun stempel namelijk meer dan achtergelaten in de FPV-racing wereld.

ShaggyFPV

Tijdens nationale droneraces pakt Ralph Hogenbirk (ShaggyFPV) vaak een gewilde podiumplek, maar ook internationaal gooit de Eindhovenaar hoge ogen. Hogenbirk vloog zelfs meerdere seizoenen mee met Drone Racing League (DRL), het meest toonaangevende dronerace-kampioenschap uit de Verenigde Staten.

Vince Irie

Net als zijn compagnon is Vince Irie (Jedeye FPV) een droneracer van het eerste uur. Al jaren is Vince Irie dagelijks bezig met zijn passie voor FPV en ook hij schopte het tot internationaal niveau. Zo vloog hij mee in meerdere prestigieuze drone-leagues, zoals Drone Champions League (DCL), DR1 en Tech Drone League (TDL).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here