Een spannende strijd barstte los tijdens de DDR HolyGrounds Church Race 2022, maar uiteindelijk wist Nick Vos (alias: Broken) de competitie achter zich te laten!

Race-event

Op 19 februari 2022 organiseerde Dutch Drone Racing (DDR) wederom een vette race, maar nu door een echte kerk! Het evenement werd georganiseerd in samenwerking met het Neboklooster in Nijmegen en er deden 16 getalenteerde FPV-piloten mee.

DDR HolyGrounds Church Race 2022

Dankzij de samenwerking met het Neboklooster mocht er gevlogen worden in de aangrenzende kerk. De prachtige locatie was voor de gelegenheid helemaal met LED’s versierd. De HolyGrounds zagen er nog nooit zo ‘holy’ uit!

Schema

Het evenement vond op 19 februari plaats en net als eerdere events werd er gevlogen tussen 10:00 en 17:00 Nederlandse tijd. Alleen ducted whoops met 1 of 2S LiPo’s mochten meedoen, maar dat deed niets af aan de opkomst. In totaal streden er 16 deelnemers mee voor de felbegeerde titel.

Uitslag

Na een bikkelharde strijd beklommen de volgende drie winnaars het heilige podium:

1) Nick Vos (Broken)
2) Jeffrey Putters (Brombeer)
3) Tim Timmermans (TimTimFPV)

Dutch Drone Racing

Dutch Drone Racing (DDR) is een organisatie die zich bezig houdt met het organiseren van drone race evenementen en supporten van de FPV scene. De organisatie organiseert met name events in Nederland, maar heeft internationale ambities.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here