BETAFPV heeft recent een nieuwe toevoeging aan zijn assortiment onthuld: de Pavo30 Whoop Quadcopter. Het is de eerste 3″, pusher-stijl Whoop van het bedrijf.

BETAFPV Pavo 30

De Pavo30 is een nieuw type 3-inch pusher drone ontwikkeld door BETAFPV. Volgens de fabrikant is deze ontworpen met het oog op prestaties, kracht en duurzaamheid. Met “pusher” bedoelen we trouwens dat de motoren ondersteboven zijn gemonteerd. Het duwt letterlijk lucht naar beneden en weg, in plaats van de meer traditionele configuratie.

4K Camera

De quad is krachtig genoeg om een SMOL 4K camera of een aangepaste Naked Camera voor alle FPV freestyle trucs te dragen. Hij kan ook een GoPro dragen voor wat eenvoudiger vliegwerk.

Specs

De analoge vtx versie wordt geleverd met Toothpick F722 AIO 35A FC, 1505-3400KV motor, en HQ75 5-blade props. De Pavo30 HD Digital VTX versie wordt geleverd met Toothpick F722 AIO 35A FC, 1506-3000KV motor & Gemfan D76 5-Blades props. Dit zeer efficiënte power systeem legt de basis voor een krachtige en stabiele vlucht.

Frame en gewicht

BETA FPV spreekt over een super robuust frame. Het is voorzien van een aantal dempers om trillingen te verminderen tijdens het filmen. De drone weegt nog net geen 145 gram, dus het gewicht ligt ruim onder de 250 gram, de grens voor een verplichte registratie.

Prijs

De standaard analoge versie vind je voor rond de 250 euro inclusief ontvanger. Heb je een DJI-bril en wil je de versie met de Caddx Vista, dan mag je daar nog zo’n 100 euro bijrekenen. Deze versie lijkt echter nog niet in Nederland te koop te zijn, dus importeren uit de VS lijkt hier het devies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here