NURK werpt een eerste blik op de BETAFPV X-Knight 360-drone.

Eerste indruk

De X-Knight 360-drone is een veelbelovende model en heeft ook de aandacht van de professionele racingscene. De bekende droneracer NURK zette recent een video met zijn eerste indruk online.

BETAFPV X-Knight 360

Op papier ziet de drone eruit alsof het een beest zal zijn, met de mogelijkheid om 360 ° -beelden vast te leggen. Daarnaast is deze voorzien van 2004 3000KB borstelloze motoren, HQ 5025 driebladige propellers, een aangepaste 4S 1000mAh-batterij. BETAFPV’s Toothpick F4-vluchtcontroller is apart verkrijgbaar.

Versies

De drone komt in twee versies: een goedkopere analoge opstelling en een duurdere digitale Nebula-opstelling. De analoge versie kost $ 249,99 en de digitale versie kost $ 359,99. Beide versies zijn bind and fly (BNF) met de optie om een ​​Frsky LBT, TBS, Frsky FCC of helemaal geen ontvanger (PNP) te krijgen.

Aanschaf

In de video wordt duidelijk dat de X-Knight 360 meer een prototype-drone is die is vrijgegeven aan het publiek voor bredere feedback. Het beveiligingsprobleem met de camera en een paar andere problemen zorgen ervoor dat de drone niet perfect is, maar het lijkt nu al een erg leuke aanschaf voor liefhebbers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here