De immens populaire TinyHawk 2 heeft eindelijk een opvolger! Met de TinyHawk 3 zet EMAX een nieuwe standaard neer voor Tiny Whoop drones.

EMAX TinyHawk 3

Het volledige frame heeft een complete metamorfose ondergaan. Het frame van de EMAX TinyHawk 3 is steviger en duurzamer gemaakt. Ook de camera zit nu beter in de behuizing verwerkt, wat zorgt voor minder trillingen en stabielere opnames. De 15000kv motoren bieden meer power, terwijl het gewicht zelfs verminderd is.

RunCam Nano 4

De TinyHawk 2 is uitgerust met een RunCam Nano 4. Dit is een 14x14mm Nano-size FPV Camera met 1/3 “CMOS sensor. Een indrukwekkende beeldsensor en verstelbare kijkhoek maken dit de perfecte match met de TinyHawk 3.

VTX

De ingebouwde videozender heeft ook de nodige modificaties ondergaan op het gebied van filters en vermogen waardoor het beeld nog beter is dan zijn voorganger. Naast een zendvermogen van 25mW zijn ook 100mW en 200mW beschikbaar.

Transport 2 FPV Goggles

De Goggles van de nieuwe TinyHawk hebben een flinke facelift gekregen en nieuwe features. Zo is de bril voor het eerst volledig in te klappen, waardoor deze minder ruimte in neemt. Nog toffer is dat het scherm losgekoppeld kan worden van de bril om bijvoorbeeld als monitor te gebruiken.

EMAX Transmitter 2

Ook de Remote Controller die bij de drone zit is onder handen genomen. Zo is de Transmitter 2 als eerste TinyHawk Remote voorzien van hobby-stijl gimbals. Daarnaast is deze niet enkel geschikt voor de TinyHawk 3, maar kan deze ook voor grotere racedrones gebruikt worden die compatibel zijn.

Out now!

De EMAX TinyHawk 3 is nu verkrijgbaar in zowel een RTF als BNF uitvoering. De EMAX TinyHawk 3 RTF wordt zeer compleet geleverd inclusief FPV-bril en Remote Controller voor 319 euro. Heb je al goggles en een controller, dan is de EMAX TinyHawk 3 BNF een uitstekende deal voor 179 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here