Zaterdag 10 oktober 2020 organiseert Drone Festival Assen voor de tweede maal het grootste outdoor dronefestival van Europa op het TT Circuit in Assen. Deze tweede editie is het toneel voor één van de 19 World Cup wedstrijden waarbij 40 internationale dronepiloten strijden op het allerhoogste niveau om de felbegeerde titel ‘Beste droneracer in de wereld’.

TT Circuit Assen

FAI Drone Racing World Cup 2020

De wereldwijd overkoepelende FAI (Fédération Aeronautique Internationale) organiseert elk jaar de FAI Drone Racing World Cup, een serie wedstrijden waarbij piloten vanuit de hele wereld strijden om de beste droneracer van de wereld te worden.

Dronerace tijdens Dronefestival Assen 2019

Dronevents

Uniek is dat dit jaar het Dronefestival Assen, wat een zeer succesvolle eerste editie heeft georganiseerd in 2019 – samen met partners TT Circuit Assen, KNVvL en Stichting DronEvents gekozen is tot organisator van de Nederlandse editie van de Dutch Drone Racing World Cup 2020.

Droneracers

Een internationaal gezelschap van meer dan 40 piloten komen met hun teams – na de races van Buenos Aires – op 10 oktober 2020 naar Assen om een titanenstrijd te leveren op het TT Circuit.

Tim Spijker (DronEvents) & Inna Ebbinge (Dronefestival Assen)

Save the date!

Zet 10 oktober 2020 dus meteen in je agenda. Toegang tot het Drone Festival Assen is gratis. Meer informatie, tickets en het volledige programma vind je op de website van het festival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here