Na lang wachten heeft Team-Blacksheep (TBS) de opvolger van haar bekende Tango remote controller gelanceerd: TBS Tango II.

TBS Tango II

Net als zijn voorganger is het ontwerp van de TBS Tango II geinspireerd op het design van een game controller. In tegenstelling tot zijn voorganger is de TBS Tango II een stuk compacter. TBS claimt dat het de kleinste afstandsbediening in zijn soort is.

CrossFire

Waar je bij de eerste versie nog gebruik moest maken van een externe zendmodule is de TBS Tango II uitgerust met een ingebouwde CrossFire-module.

Display

In tegenstelling tot zijn voorganger heeft de TBS Tango II geen ingebouwd FPV-scherm, maar enkel een klein display om het menu te raadplegen. Hierdoor kun je de vlucht niet meer meekijken op je remote, maar is de zender vele malen handzamer dan zijn kolossale voorganger.

Stingerswarm

Amerikaan Kevin Dougherty (StingersSwarm) was één van de gelukkige die de TBS Tango II mocht testen. Samen met TBS-oprichter Raphael Pirker (Trappy) testte hij het apparaat al sinds september vorig jaar.

Bekijk de video waarin StingersSwarm vertelt over de TBS Tango II:

2 versies

De TBS Tango II is verkrijgbaar in twee verschillende versie:
• TBS Tango II
• TBS Tango II Pro

Verschillen TBS Tango II PRO

Het enige verschil tussen de reguliere TBS Tango II en de PRO-versie is dat de PRO-versie inklapbare gimbal sticks heeft.

Verkrijgbaarheid

De TBS Tango II is per direct verkrijgbaar. De adviesprijs van de standaard-versie bedraagt €179,95 en voor de PRO-versie €224,95. De TBS Tango II is o.a. te koop bij Droneshop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here