Afgelopen weekend vond in Katwijk de derde ranking plaats van het Indoor NK Drone Race 2020.

Vliegbasis Valkenburg

Een enorme vliegtuighangaar op vliegbasis Valkenburg was het toneel voor een spectaculaire dronerace. De wedstrijd werd georganiseerd door Team Blobfish en de wedstrijdleiding werd verzorgd door Team MRO.

Racetrack in vliegtuighangaar op vliegbasis Valkenburg

Indoor NK 2020

De wedstrijd telt mee voor het Indoor NK Drone Race 2020, een competitie verzorgd door Platform Drone Racing Nederland (PDRNL). PDRNL is een samenwerking van verschillende Nederlandse dronerace organisatoren die sinds vorig jaar afzonderlijke dronerace-wedstrijden centraliseren in een nationaal klassement.

Droneracers

De beste droneracers uit Nederland waren afgelopen weekend te vinden in Valkenburg. Op een spectaculaire racetrack – ontworpen door Andrzej Krasny (SirCrashaLot) – gingen de snelheidsduivels de strijd met elkaar aan.

Winnaars

Na een bikkelharde afvalrace en spannende eindstrijd was het podium gevuld met de volgende drie dagwinnaars:

1. Niels Meerdink (Nelis FPV)
2. Dennis Mennema (DroneDFPV)
3. Andreas Krasny (SirCrashaLot)

2. Dennis Mennema (DroneDFPV) | 1. Niels Meerdink (NelisFPV) | 3. Andrzej Krasny (SirCrashaLot

Nelis FPV

Net als vorige ranking gaat Niels Meerdink (Nelis FPV) uit Deventer naar huis als dagwinnaar. Tijdens de eerste ranking pakte hij een tweede plaats en vorig indoorseizoen was hij de grote winnaar. Alsof dat nog niet genoeg is was Meerdink ook de winnaar van NK Drone Race 2018. Alles behalve ‘het zwarte schaap’ in de familie…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here