De nominaties voor de Drone Awards 2016 zijn bekend. Dit jaar zijn er acht genomineerde drone video’s die kans maken op een prestigieuze Drone Award, verdeeld over de twee categorieën ‘Luchtfotografie’ en ‘Racing’. Via DroneAwards.nl kan je tot met 30 november 2016 stemmen op jouw favoriete drone video’s van het afgelopen jaar.

Drone Awards 2016

Het is zover: de nominaties voor de Drone Awards 2016 zijn bekend. Voor het derde opeenvolgende jaar gaat DRONES.nl op zoek naar de beste drone video van het jaar. Acht genomineerde dronepiloten maken dit jaar kans op een Drone Award, Naast luchtfotografie video’s zijn door de groeiende populariteit van FPV (First-Person-View) racen dit jaar ook dronerace video’s bij de verkiezing betrokken. Aangezien luchtfotografie en drone racen 2 totaal verschillende disciplines zijn, is er besloten de nieuwe categorie ‘Racing’ in het leven te roepen. Waar bij luchtopnames o.a. strakke vlieglijnen en montage zeer belangrijk zijn, onderscheiden dronerace video’s zich door de uitvoering van gave stunts en het vliegen op hoge snelheid.

Genomineerden Drone Awards 2016

Via DroneAwards.nl kun je vanaf vandaag alle genomineerde dronevideo’s bekijken. Je kan tot en met 30 november 2016 stemmen op 8 verschillende video’s, verdeeld over 2 categorieën. Begin december worden de winnaars bekend gemaakt. Welke video is jouw favoriet?

De genomineerde video’s voor de Drone Awards 2016 zijn:

Categorie Luchtfotografie:
• Wim van der Burgh & Roy van Beest – Holland’s most beautiful landmarks
• Roy Visser – Sicily by drone
• Sander Coppens – Heusden in 4K
• Coen Swijnenberg – Sri Lanka 2016

Categorie Racing:

• Pieter Bos (Taurus FPV) – Playground
• Tim van Vliet (Terminator Timmay) – Tulipe Colormadness
• Boris Bozic (Boris B) – Go Kart FPV Racing
• Dino Joghi (GhettoDino) – FPV Fun

Stemmen

Niet alleen de genomineerde dronepiloten maken kans op een prijs, ook jij hebt kans om iets te winnen. Wanneer je vóór 1 december 2016 via DroneAwards.nl op een genomineerde video uit beide categorieën stemt, maak je kans op een Blade Inductrix FPV. Deze drone, beter bekend als Tiny Whoop, is een (ultra) micro-sized quadcopter met FPV camera en voorzien van ingebouwde 5.8Ghz video-transmitter. Hierdoor kun je live camerabeelden bekijken met behulp van een standaard 5.8Ghz FPV videobril. Dit maakt de Blade Inductrix FPV de indoor-racedrone bij uitstek!

Winnaars

De Drone Awards winnaars van beide categorieën worden begin december bekend gemaakt. Naast de prestigieuze Drone Award ontvangen de makers van de video’s een cheque ter waarde van €250 euro en natuurlijk eeuwige roem!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here