Babyhawk II HD

EMAX heeft een nieuwe drone gepresenteerd: Babyhawk II HD. Deze 155mm FPV quad is standaard uitgerust met een Caddx Vista module voor HD FPV in combinatie met de DJI FPV Goggles. Kortom: haarscherp beeld in een kleine verpakking.

FPV in HD

Deze Babyhawk II HD is de eerste EMAX drone uitgerust met een digitaal FPV systeem. In plaats van een 5.8GHz videozender is de Babyhawk II HD uitgerust met een Caddx Vista module en Caddx Nebula Pro camera. De Babyhawk II HD heeft een diagonaal formaat van 155 mm, dus je krijgt mooie beelden in een supercompacte verpakking.

DJI Goggles

Dankzij de geïntegreerde Vista module worden de camerabeelden digitaal verzonden in HD kwaliteit en kunnen worden bekeken via de bekende DJI FPV Goggles. De Caddx Vista module is compatibel met de eerste generatie DJI FPV Goggles en DJI FPV Goggles V2. Bij DJI krijg je HD kwaliteit met hoge framerates en minimale vertraging.

Drone

Het hart van de EMAX Babyhawk II HD is een F4 Flight Controller voorzien van STM32F411 firmware. De uiteinde van de armen zijn voorzien van EMAX 1404 3700KV motoren mmet 3-blads AVAN Scimitar propellers met een formaat van 3.5 inch.

Geen opleiding

Het gewicht van deze drone (exclusief accu) bedraagt slechts 141 gram. Zelfs met een LiPo accu blijft het gewicht van de drone onder de magische grens van 250 gram. Hierdoor kun je zonder verplichte opleiding vliegen met deze drone.

Kopen

De EMAX Babyhawk II HD is per direct verkrijgbaar voor €319,- als PNP-versie. De drone wordt geleverd exclusief accu en exclusief RC-ontvanger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here