Fat Shark gaat mee in de trends van digital FPV-systemen en gaat daarmee de concurrentie aan met DJI. De Shark Byte is het wapen naar keuze in deze steeds heter wordende strijd. Deze module kan op bestaande Fat Shark-brillen gemonteerd worden en maakt het mogelijk gebruik te maken van de nieuwe digitale modus.

Shark Bite-systeem

Het Shark Byte-systeem digital FPV-system biedt gebruikers een latentie van bijna nul terwijl ze een 720p 60 fps videofeed krijgen in combinatie met de bril van Fat Shark. Er kunnen maximaal acht piloten in de buurt vliegen, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruik op het racecircuit en in de achtertuin. De bril kan ook zonder problemen naast analoge systemen worden gebruikt.

Monteren

Het digitale systeem kan op bestaande Fat Shark-brillen worden gemonteerd en maakt het mogelijk deze te gebruiken in de nieuwe digitale modus en de oudere analoge modus. De digitale module wordt geleverd met een batterij in de doos maar kan gebruikt worden met 3S tot 4S batterijen voor langere vliegdagen.

RunCam

Om met het nieuwe digitale systeem te werken, heeft FPV-cameramaker RunCam zijn nieuwe RunCam Racer HD ontwikkeld. Een 14 x 14 mm camera die perfect is voor de kleinste tot de grootste builds. De zender is ook verkleind om in de standaard 20 x 20 mm montagegaten te passen en is verhoogd tot 500 mW voor een groter bereik en een schoner signaal.

Populair

Het moederbedrijf van Fat Shark, Red Cat Holdings, kondigde eerder aan dat het bedrijf alleen al in november meer dan $ 1 miljoen aan
pre-orders heeft ontvangen voor zijn Shark Byte digitale FPV-systeem. De nieuwe digitale FPV-bril van Fat Shark zou een goedkoper alternatief zijn voor het FPV-systeem van DJI.

Trots

“We zijn erg blij met de sterke vraag naar onze nieuwe Shark Byte-lijn. We zijn er trots op dat we oplossingen van wereldklasse ontwikkelen en leveren voor de snelgroeiende drone-industrie en we zullen blijven streven naar het creëren van nieuwe innovaties die groei op lange termijn stimuleren. ” aldus Greg French, oprichter en chief technology officer van Fat Shark.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here