Een epische strijd barstte los tijdens de eerste DDR Whooping the Galaxy Race, maar uiteindelijk mag Andrzej Krasny (Sir Crashalot) zichzelf de winnaar noemen!

Race-event

Op 21 januari 2023 organiseerde Dutch Drone Racing (DDR) wederom een vette race, maar nu met Tiny Whoops! De dronerace werd gehouden op een buitenaards mooie locatie in Nijmegen en er deden 16 getalenteerde FPV-piloten mee.

galaxy whoop race gymzaal

DDR Whooping the Galaxy Race

De Whooping the Galaxy race deed zijn naam eer aan. Een eenvoudige gymzaal werd dankzij slim geplaatste LED’s en versieringen omgetoverd tot een heuse sterrenhemel! Voor de racers erg tof en de toeschouwers kregen er ook nog een mooie lichtshow bij.

Racen

Ondanks de gezellige sfeer was de competitie hevig. De piloten dreven zichzelf en hun drones tot het uiterste. Er waren 6 rondes met spannende races waarin piloten hun beste ‘Top 3 Consecutive’ tijden konden neerzetten. De finale werd gehouden tussen de vier piloten met de beste Top 3’s.

PS: De track van deze race is nu officieel te spelen in Velocidrone dankzij onze track designer, BonerFPV! Zoek op ‘DDR Galaxy Whoop Race Track 1’ en probeer ‘m zelf digitaal.

Uitslag

Na een verhitte strijd stegen de volgende 3 winnaars tot grote hoogten:

1) Andrzej Krasny (SirCrashalot)
2) Jeffrey Putters (Brombeer)
3) Parick Litjens (ToxicFPV)

Dutch Drone Racing

Dutch Drone Racing (DDR) is een organisatie die zich bezig houdt met het organiseren van drone race evenementen en supporten van de FPV scene. De organisatie organiseert met name events in Nederland, maar heeft internationale ambities.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here