Op 25 februari vormde de Papierfabriek in Nijmegen het decor van de allereerste TDRF Open Indoor Race. Verschillende racetalenten deden een gooi naar de titel. Uiteindelijk ging Jordy Peek (KeepyFPV) er met de winst vandoor. Het event was live te volgen via een livestream verzorgd door Dutch Drone Racing.

NK Indoor Drone Race 2022

Fanatieke drone racers reisden af naar Nijmegen om de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de TDRF Open Indoor Drone Race. Er werden vijf heats gevlogen, waarna de beste racers zich kwalificeerden voor de finals. Met getalenteerde jongens als Partrick Litjens  (ToxicFPV), Jordy Peek (KeepyFPV) en Andrzej Krasny (Sir Crashalot) barstte de strijd goed los.

tdrf drone race nijmegen drone
De build van Patrick Litjens (Toxic FPV) met de track op de achtergrond.

Papierfabriek Nijmegen

The Drone Racing Federation (TDRF) en Dutch Drone Racing organiseerden het event. Piloten vlogen door de hal van de Papierfabriek in Nijmegen, een vette indoor locatie. Het hele event werd van begin tot einde live gestreamed via Dutch Drone Racing.

tdrf open drone race chill area papierfabriek
Er was ook een chill area om even bij te komen van al het racing-geweld.

Winnaars

Na een zinderende finale kwamen de volgende drie racers als winnaars uit de strijd.

  1. Jordy Peek (KeepyFPV)
  2. Andrzej Krasny (SirCrashAlot)
  3. Marlin.fpv (Marco Linke)
De uiteindelijke winnaars van links naar rechts: Marco Linke, Jordy Peek en Andrzej Krasny.

Racing evenementen

De Drone Racing scene in Nederland en België is alive and kicking. Zo vond eind 2022 een nieuwe Navy Drone Race plaats in België. Recent nog werden zelfs de sterren opgezocht tijdens de DDR Whooping the Galaxy Race. Houd DroneRacers.nl in de gaten voor meer vette events!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here