DCL, de Drone Champions League, kondigt vol trots aan dat ze op 23 juni naar Dubai komen voor een nieuw event. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met DXB Esports Fest, een toonaangevend platform voor esports-evenementen.

DCL Dubai

Op 23 juni 2023 organiseert DCL een uniek racing event in Dubai. De acht beste droneteams ter wereld zullen deelnemen aan de competitie, waarbij ze hun vaardigheden en snelheid beproeven in een uitdagend woestijn parcours. Het belooft een zinderende strijd te worden!

DCL dubai

Live commentaar

Het event wordt voorzien van live commentaar door de bekende Matt Andrews. Zijn deskundige inzichten en rauwe emotie voegen een extra dimensie toe aan iedere race. Onlangs verzorgde hij ook nog het commentaar voor het FAI World Drone Racing Championship.

Nieuwe partners

DCL werkt voor dit evenement samen met Blocktrade.com en DXB eSports. DXB eSports Fest heeft zich snel gevestigd als een toonaangevend platform voor esports-evenementen. Blocktrade.com is een bekend handelsplatform voor digitale activa, ook wel bekend als crypto currency.

Drone Champions League

De Drone Champions League is een wereldwijde competitie die de meest getalenteerde dronepiloten samenbrengt in adembenemende races. Dit zorgt voor een waar spektakel waarbij snelheid, behendigheid en precisie samenkomen. DCL organiseert races op unieke locaties over de hele wereld, van stadions tot natuurgebieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here