Altijd al willen FPV-vliegen door de binnenstad van Amsterdam? Qua regelgeving is dat niet zo handig, maar dankzij de GlobeXplore FPV Simulator kan het nu wel digitaal!

GlobeXplore Simulator

Maak kennis met de GlobeXplore FPV Simulator. Deze downloadable game voor Windows en macOS biedt een unieke mogelijkheid om door bekende steden op Google Earth te vliegen. Dankzij het gebruik van Google’s Photorealistic 3D API worden locaties en landschappen op een realistische en gedetailleerde manier weergegeven.

Bedieningsopties

Om tegemoet te komen aan de individuele voorkeuren van de gebruiker, biedt de simulator de optie om de gevoeligheid van de besturing aan te passen. Daarnaast is de camerahoek vrij in te stellen, waardoor je het beste zicht hebt tijdens je vlucht. De maker geeft wel aan dat dit geen educatief programma betreft: enige ervaring met FPV-vliegen is een must.

Specs

Om dit programma te draaien, heb je gelukkig geen dikke specs nodig. De simulator is ontworpen om soepel te werken op zowel krachtige desktopcomputers als lichtere notebooks, waardoor een breed scala aan gebruikers kan genieten van de vliegervaring.

dronexplore screenshot

Prijs

De GlobeXplore Simulator is gemaakt door de Japanner hajime_drone en te downloaden via zijn website. De prijs is vijf dollar. Hajime geeft wel aan dat de huidige versie last kan hebben van bugs en nog niet voldoende getest is. Zie het dus meer als een bèta.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here