Droneracers, opgelet: vanaf vandaag tot 6 oktober is de Drone Racing League Simulator gratis te downloaden via de Epic Games Store. Het spel kost normaal 19,95.

DRL Simulator

DRL is een FPV racing simulator waarin je alle racetracks van de Drone Racing League (DRL) kunt vliegen. Ook is de DRL simulator uitermate geschikt voor beginnners die hun vliegvaardigheden willen oefenen.

Racetracks

Het spel bevat alle racetracks van de Drone Racing League (DRL). De racetracks zijn ontworpen voor en door dronerace professionals. De makers willen de racing ervaring zo realistisch mogelijk maken.

Multiplayer

Eén van de pluspunten van deze game is de multiplayer-modus. Hiermee kun je racen tegen andere spelers en je skills meten ten opzichte van andere spelers.

Bediening

DRL Simulator kan enkel worden bediend via een gamepad of RC Transmitter met USB kabel. De instellingen van de drones in ‘je garage’ zijn volledig naar eigen wens te configureren. Het gevoel van het vliegen met een echte drone, wordt zo behoorlijk benaderd.

Gratis spelen

De software is beschikbaar voor Windows en Mac OS X besturingssystemen. De gratis versie is tot 6 oktober te downloaden via de Epic Games Store.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here