Dit weekend vond in Curaçao een internationaal dronerace kampioenschap plaats.

International Drone Racing Curacao

De wedstrijd werd georganiseerd door Drone Racing Curaçao in samenwerking met het SAMBIL winkelcentrum in Willemstad, Curaçao.

Programma

Op vrijdag 28 september 2018 was er een ‘Meet & Greet’ met de piloten en op zaterdag 29 september 2018 vond de wedstrijd plaats.

Nederlanders

Aan de wedstrijd deden piloten uit de hele wereld mee. Ook Nederland was goed vertegenwoordigd tijdens International Drone Racing Curacao. De Nederlandse droneracers Dino Joghi (GhettoDino FPV), Walter Kort (Kort door de Bocht), Sander Sassen (Sassy FPV), Mitchell Hoek (Biggie M), Gino Simon (BaddasZ) waren afgereisd naar de Caraïben om te strijden tijdens het internationale kampioenschap. Vince Irie (Jedeye FPV) was ook van de partij, hij vloog deze keer onder de Arubaanse vlag.

Winnaars

Na een dag vol met spannende races was het tropische prijzenpodium als volgt gevuld:

1. Vince Irie (Jedeye FPV)
2. Mitchell Hoek (Biggie M)
3. Sander Sassen (Sassy FPV)
4. Dino Joghi (GhettoDino)

Vince Irie

Vince Irie, ook wel bekend onder de pilot-handle ‘Jedeye FPV’, heeft een fantastisch seizoen achter de rug. In juni schreef hij Tech Drone League 2018 in Turkije op zijn naam, won de Summer Race tijdens de Zeeuwse Vliegdagen 2018 en werd derde tijdens de recentelijke IDRA International Challengers Cup 2018 in Groningen. Als klap op de vuurpijl vloog hij vorig weekend nog mee met DCL Drone Prix Brussels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here