Normaal gesproken betaal je €19,99 voor aanschaf van het computerspel Liftoff via Steam, dit weekend probeer jij de game helemaal gratis!

Liftoff

Liftoff is een FPV race computergame ontwikkeld door LuGus Studios. Het spel biedt een simulatie van bekende modellen drones op talloze echte racetracks en andere unieke locaties. Liftoff is de ‘Gran Turismo’ van droneracing!

Simulator

Het spelen van een simulator op je computer is niet alleen leuk tijdverdrijf, maar is ook het ultieme midddel om je vliegkunsten te verbeteren.

Beginners

Het spelen van een FPV simulator is met name voor beginners de perfecte manier om vliegvaarddigheden te oefenen zonder dure quads te crashen.

Wat heb je nodig?

Het spelen van een FPV racing game kun je doen via je laptop of desktop pc. Voor de besturing gebruik je een echte 2.4GHz zender waarmee je normaal je racedrone bestuurt. Je kunt je 2.4GHz zender verbinden met je computer via een USB-kabel of draadloos via een bijbehorende dongle. Zenders van merken als FrSky, TBS en Flysky zijn allen geschikt voor het spelen van een dronerace simulator.

Andere simulatoren

Naast Liftoff zijn er ook andere computergames die een poging doen om de ultieme FPV racing game te worden. Bekijk het overzicht van enkele FPV racing simulators.

GRATIS

Wil je Liftoff, één van de toonaangevende computersims, eens proberen zonder het spel te hoeven aanschaffen? Dit weekend is het spel voor iedereen GRATIS te spelen tussen 8 en 10 november 2018. Liftoff is beschikbaar voor zowel Windows als Mac OS X besturingssystemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here