Vandaag vond in Katwijk de tweede ranking plaats van het Indoor NK Drone Race 2020. Niels Meerdink (NelisFPV), de grote winnaar van vorig indoor-seizoen, wist de wedstrijd te winnen.

Indoor NK

Dit jaar vindt het tweede seizoen plaats van het Indoor NK Drone Race. Vorig jaar werd het kampioenschap voor het eerst gehouden als aanvulling op het Outdoor NK. Het kampioenschap is een initiatief van Platform Drone Racing Nederland (PDRNL), een samenwerkingsverband tussen alle organisatoren van droneraces in Nederland. Dankzij PDRNL worden alle afzonderlijke dronerace-wedstrijden verbonden in een nationaal klassement.

Racetrack in hangaar op Vliegbasis Valkenburg in Katwijk

Race #2

Na een succesvolle opening van het winterseizoen door Dutch Drone Squad in Alkmaar, vond op zaterdag 14 december 2019 de tweede ranking plaats van het Indoor NK 2020. De wedstrijd werd gehouden in een oude vliegtuighangaar op Vliegbasis Valkenburg in Katwijk. De wedstrijd werd georganiseerd door Team Blobfish in samenwerking met Team MRO.

Droneracers

De beste droneracers van Nederland hadden zich verzameld op de bekende vliegbasis in Noord-Holland om te strijden voor de winst en punten voor het klassement. Na de gebruikelijke kwalificatierondes werd via eliminatierondes beslist wie de winnaars van de dag waren. Na een felle strijd in de finale was het podium als volgt gevuld:

1. Niels Meerdink (NelisFPV)
2. Dennis Mennema (DroneDFPV)
3. Andreas Klein (Andreas FPV)

2. Dennis Mennema (DroneDFPV) | 1. Niels Meerdink (NelisFPV) | 3. Andreas Klein (Andreas FPV)

Race #3

Op dit moment is de datum van de volgende ranking-wedstrijd nog niet bekend, maar deze zal binnenkort worden aangekondigd op de website van PDRNL.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here