Afgelopen weekend vond de eerste wedstrijd van het nieuwe indoor-seizoen plaats. Dennis Mennema (DroneDFPV) wist de eerste race op zijn naam te schrijven.

Indoor NK

Op zondag 24 november 2019 was het Sportpaleis Alkmaar omgetoverd tot een dronerace-arena waar de eerste wedstrijd van het nieuwe indoor-seizoen plaats vond. De wedstrijd werd georganiseerd door Dutch Drone Squad, een organisator van droneraces in de regio Noord-Holland. De wedstrijd telt mee voor het nationaal indoorklassement van Platform Drone Racing Nederland (PDRNL).

Racetrack van Dutch Drone Squad race

Droneracers

Droneracers uit binnen- en buitenland waren afgereisd naar Alkmaar om te strijden voor de titel. Naast de bekende Nederlandse dronerace-top waren onder andere Marco Matthäi (Vilano FPV) en Lexie Janson (MaiOnHigh) uit Duitsland en Victor van der Elst (CarbonV) uit België van de partij.

Droneracing in Sportpaleis Alkmaar

Winnaars

Na een bikkelharde strijd was het podium gevuld met de volgende winnaars:

1. Dennis Mennema (DroneDFPV)
2. Niels Meerdink (Nelis FPV)
3. Andreas Klein (Andreas FPV)

Andreas Klein (Andreas FPV) | 1. Dennis Mennema (DroneDFPV) | 2. Niels Meerdink (Nelis FPV)

DroneDFPV

Net als de vorige Dutch Drone Squad race wist Dennis Mennema ook deze race op zijn naam te schrijven. De 19-jarige Fries werd onlangs op het TT Circuit in Assen gekroond tot Nederlands Kampioen Drone Race 2019.

Racequad van Dennis Mennema (DroneDFPV)

Dutch Drone Squad

Dutch Drone Squad organiseert regelmatig trainingsavonden en wedstrijden in Sportpaleis Alkmaar. Wil je een keertje komen kijken of zelf meevliegen? Houd de website van Dutch Drone Squad in de gaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here