Na The Eagle Race heeft het Belgische DRF weer iets vets op het programma staan.

Race-event

Op 2 en 3 oktober 2021 organiseert Drone Racing Flanders het 1e Navy Drone Race-evenement in België. Het belooft een geweldig weekend vol ‘droneracing madness’ en entertainment te worden tijdens het Techno Fest in Zeebrugge. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de Belgische Marine.

Marinebasis Zeebrugge

Dankzij de samenwerking met de Belgische Marine komt er een wel hele vette locatie beschikbaar: Marinebasis Zeebrugge. De organisatoren beloven voor deze bijzondere gelegenheid dan ook een geweldige indoor track en een unieke vibe.

Wedstrijden

De dronerace wordt gehouden op een vette indoor racebaan met opblaasbare racepoorten en sfeervolle LED verlichting. De wedstrijden worden gehost door Team DRF en de tijdwaarneming neemt Team MRO voor haar rekening. Beide teams hebben veel ervaring in de scene.

Schema

Het evenement vindt het hele weekend plaats en de wedstrijden zijn verdeeld over twee dagen. De eerste dag staat vooral in het teken van de kwalificatieronde terwijl de tweede dag afsluit met een double elimination event en natuurlijk, de finale. De races vinden op beide dagen plaats van 10:00 tot 17:00 uur.

Inschrijven

Wil je het racespektakel en de gezelligheid zelf mee maken? Schrijf je dan nu in voor dit unieke racing event. Let op: er zijn maximaal 32 plaatsen beschikbaar en het kan snel gaan. Inschrijven kan hier.

Drone Racing Flanders (DRF)

Drone Racing Flanders

Drone Racing Flanders is een organisatie die zich bezig houdt met het organiseren van drone race evenementen, trainingen, meetings en workshops. De organisatie is met name actief in Vlaanderen en is ontstaan uit een initiatief van droneracer Michael Garofalo alias G-Force Mike.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here