Heb je een interesse in FPV en/of heb jij zelf een Micro FPV/Tiny Whoop drone? Kom dan op 5 februari naar Bibliotheek de Boekenberg in Spijkenisse en maak kennis met andere Tiny Whoop piloten. Er is de mogelijkheid om op die dag binnen samen te vliegen, gezamenlijk aan Whoops te werken en te praten over de gemeenschappelijke passie rondom Micro FPV drones!

Micro FPV

Deze kleine brushed Micro FPV quadcopters zijn in de laatste maanden een heuze internationale rage geworden doordat je ze veilig binnen kan vliegen. Ideaal als het buiten slecht weer is en (met goedkeuring van de organisator natuurlijk) voor publieksevenementen. Tiny Whoops zijn verder voorzien van een kleine camera waardoor deze met een FPV bril vanuit de 1e persoon (first person view) bestuurd kan worden alsof je in zelf in de cockpit zit en er ook mooie beelden mee kunnen worden opgenomen.

Het dag-programma is als volgt:

12.00-12.30 Inloop en opzet van de nodige apparatuur
12.30-15.00 Onder toezicht kunnen maximaal 4 piloten tegelijk met FPV rondvliegen. Neem vooral je DVR/opname materiaal zodat we gave filmpes kunnen maken!
15.00 – Inpakken en (afhankelijk van het weer) andere locaties binnen Spijkenisse opzoeken waar verder gevlogen kan wordenom om daarna gezellig samen (op eigen kosten) wat te gaan eten.

De toegang tot deze meetup is gratis!

Meer info: www.facebook.com

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here