Op zaterdag 23 oktober 2021 vormde Nederweert het decor van een klassieke outdoor drone race. Vele Nederlandse dronerace talenten hadden zich weer verzameld aan de startlijn. Uiteindelijk ging Niels Meerdink (NelisFPV) er met de winst vandoor.

TDRF Drone Race

De top van de Nederlandse drone scene was afgereisd naar Nederweert om de strijd met elkaar aan te gaan tijdens De TDRF Drone Race Nederweert 2021. Met toptalenten als Niels Meerdink (NelisFPV), Dennis Mennema (DroneD) en Andreas Klein (AndreasFPV) beloofde het een spannende middag te worden.

MVC Nederweert

Het evenement had de subtitel “Last Outdoor Event of 2021” en werd georganiseerd door The Drone Racing Federation (TDRF) in samenwerking met TEAM MRO. Er werd gevlogen in de buitenlucht op het terrein van modelvliegclub MVC Nederweert. Hierop was voor de gelegenheid een toffe racetrack gebouwd.

Winnaars

Na een spannende wedstrijd waren de volgende vier racers de overige te snel af:

  1. Niels Meerdink (NelisFPV)
  2. Andreas Klein (Andreas FPV))
  3. Dennis Mennema (DroneD)
  4. Jordy Peek (Keepy FPV)
Van links naar rechts: Jordy Peek, Dennis Mennema, Niels Meerdink en Andreas Klein

Racing evenementen

Droneracing op locatie zit na een ‘online only’ periode de laatste tijd gelukkig weer in de lift. Zo vond er afgelopen zomer The Eagle Drone Race plaats in het Belgische plaatsje Dendermonde. Begin oktober was de spectaculaire start van de indoor competitie The 1st Navy Drone Race, eveneens in België. Verwacht meer indoor drone racing in de toekomst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here