Fat Shark heeft een inzamelingsactie op touw gezet om de Terminator Edition van de HD2 FPV bril in productie te nemen. Via crowdfunding-platform IndieGoGo hoopt Fat Shark de zogenaamde T2 bril uit te brengen.

Crowdfunding

Fat Shark, de pionier van FPV brillen, heeft onlangs haar nieuwste model FPV bril op de markt gebracht: Fat Shark HDO. Veel piloten omarmden de HDO bril vanwege de nieuwe OLED technologie, maar sommige FPV fans gaven aan dat ze het ultrabrede gezichtsveld misten welke beschikbaar was in brillen van de vorige generatie. Via een crowdfundingsactie geeft Fat Shark de liefhebbers van een ultrabreed gezichtsveld de kans om een nieuwe FPV bril te bemachtigen. De zogenaamde Fat Shark HD2 Terminator Edition zal in productie worden genomen indien er genoeg animo voor is.

Ultra Wide

De HD2 heeft een gezichtsveld van 50 graden, het breedste gezichtsveld voor FPV brillen met micro-displays. Het enige nadeel van dat beeld is dat het zo groot is dat soms onscherpe randen aan de randen van de HD2-schermen te zien zijn.

Nieuwe functies

Het beeld van de T2 bril is hetzelfde als het beeld van de eerdere HD2 bril. Toch zal de T2 bril zijn uitgerust met de nieuwste technieken die de FPV piloot van nu wenst. Zo is de bril uitgerust met een receiver-compartiment dat geschikt is voor nieuwe receiver-modules zoals de ImmersionRC RapidFire. Ook is de T2 bril voorzien van een vernieuwde DVR-interface zoals de HDO. De T2 wordt geleverd met een accu welke oplaadbaar is via USB.

Hebben?

Het doel van de inzamelingsactie is om minimaal 500 exemplaren te verkopen zodat de HD2 Terminator Edition in productie kan worden genomen. Via de website van IndieGoGo kun je een exemplaar reserveren voor 399 dollar. Volgens de aangekondigde planning zullen de brillen in augustus 2018 beschikbaar zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here