Team Quad Force One uit de Verenigde Staten heeft de tweede race gewonnen van DCL Drone Prix Madrid 2018.

DCL

Deze week was Las Ventas, een arena voor stierengevechten in Madrid omgetoverd tot een dronerace arena. Drone Champions League (DCL) organiseerde haar derde event van het 2018-seizoen. DCL’s Drone Prix Madrid 2018 vond plaats tijdens Expodronica, een beurs op het gebied van drones.

Drone Prix Madrid 2018

Drone Prix Madrid 2018 werd gehouden op woensdag 4 en donderdag 5 juli 2018. Het event bestond uit twee aparte races verdeeld over twee dagen.

Teams

Tijdens de races van DCL wordt er gevlogen in teams bestaande uit vier droneracers. Na de kwalificatierondes beginnen de meedogenloze eliminatierondes. Iedere ronde bestaat uit vijf races; vier individuele races waarin de teamleden één tegen één vliegen en de zogenaamde ‘Big Heat’ waarin vier racers van het ene team tegelijk vliegen tegen vier racers van het andere team.

Race 1

Tijdens race 1 op woensdag wisten team NEXXBlades Racing en team Quad Force One de finale te bereiken. Uiteindelijk besliste NEXXBlades Racing de strijd in de ‘Big Heat’ en schreef de eerste race van Drone Prix Madrid 2018 op haar naam.

Race 2

Tijdens de tweede race op donderdag wist team Quad Force One wederom de finale te halen. Het team uit de Verenigde Staten nam het op tegen team Rotorama uit Tsjechië. Tijdens de finale wist Quad Force One drie van de vier individuele races te winnen. Tijdens de Big Heat wist Andy Marachilian als eerste te finishen en zorgde ervoor dat zijn team winnaar werd van race 2.

Winnaars

Het podium na race 2 van DCL Drone Prix Madrid 2018 was als volgt gevuld:
1. Quad Force One
2. Rotorama
3. Raiden Racing

Livestream

Bekijk onderstaande video voor de livestream van de tweede race op donderdag 5 juli 2018 van DCL Drone Prix Madrid 2018:

Next race

De volgende DCL race vindt plaats van 11 t/m 13 oktober 2018 in Zwitserland. Tijdens Drone Prix Lake Zurich gaan de teams opnieuw met elkaar de strijd aan om te bepalen welk team gekroond wordt tot winnaar het Drone Champions League 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here