Torvol heeft een samenwerking aangekondigd met NEXXBlades Racing. Het bekende droneraceteam gaat vanaf heden de rugzakken van Torvol gebruiken voor transport van hun FPV uitrusting.

Torvol

Het is niet vreemd dat Team NEXXBlades heeft gekozen voor de samenwerking met Torvol. Het Nederlandse merk produceert rugzakken die speciaal ontworpen zijn voor én door droneracers. Het merk is nog relatief jong, maar de tassen worden wereldwijd omarmd door menig FPV piloot.

NEXXBlades Racing wint race 1 van DCL Drone Prix Madrid 2018.

NEXXBlades Racing

NEXXBlades Racing is een professioneel droneracing team dat al vele kampioenschappen op haar naam heeft geschreven. Afgelopen week won het team nog de eerste race van DCL Drone Prix Madrid 2018 en eind vorige maand de tweede race van DCL Drone Prix Munich 2018. Het team kent leden als Luke Bannister (BanniUK), Mac Poschwald (Mac FPV), Gary Kent (Justice FPV), Brett Collis (CollisionFPV), Youngrok Son (Rock FPV), Timothy Trowbridge (Templeclause) en Heiko Schenk (HeikoSchenkFPV).

Team SQG

Dit is niet de eerste keer dat Torvol een samenwerking aangaat met een raceteam. De Nederlandse fabrikant ontwikkelde haar lijn met FPV tassen in samenwerking met Team SQG. Team SQG is een bekend dronerace-team uit Nederland met namen als Dino Joghi (GhettoDino), Martijn de Kemp (Fullstick FPV), Vince Irie (Jedeye FPV), Andrzej Krasny (SirCrashaLot), Karan Gharbharan (OhGuy FPV), Walter Kort (Kort door de Bocht), Thierry Ligeon (Afrobotic FPV) en Tom Koopmanschap (Mr. Green).

Tassen

Net zoals Team SQG zal ook Team NEXXBlades de Torvol Pitstop Backpack Pro gebruiken in combinatie met de LiPo Safe Pouch. Dit is de grootste rugzak uit Torvol’s serie voor droneracers. De tas biedt plaats aan maar liefst 4 drones, remote controller, FPV bril, Torvol’s LiPo Safe Pouch voor zo’n 15 accu’s en talloze accessoires.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here