Een nog niet uitgebrachte controller verscheen op Twitter, mogelijk voor een digitale FPV-drone van DJI die nog moet worden aangekondigd. De controller lijkt in niets op een normale DJI-controller en gaat voor een veel kleiner en slanker ontwerp.

Toekomst

Opnieuw werd de afbeelding op Twitter gedeeld door OsitaLV. Het onderschrift is: “De toekomst behoort aan de digitale zender”, wat ons een hint geeft dat hij het heeft over het huidige digitale FPV-systeem van DJI.

Afbeelding

Als we naar de afbeelding kijken, kunnen we een man zien die een drone vliegt met de digitale FPV-headset van DJI en wat een nieuwe DJI FPV-controller lijkt te zijn. De nieuwe controller lijkt een soortgelijk ontwerp te hebben als de Lite 2-controller van BETAFPV en de TBS Tango 2-controller.

Controller

Er lijkt geen voor de hand liggende gleuf voor een telefoon of tablet te zijn. Met andere woorden, dit is gemaakt om te werken met de DJI FPV-bril. Er lijkt ook een USB-poort te zijn die waarschijnlijk USB-C zal zijn. Als we naar de voorkant van de controller kijken, zien we de twee stuurknuppels, een koordgat en wat lijkt op een C1- en C2-knop.

Toekomst

Het is zeer waarschijnlijk dat DJI werkt aan een verbeterde versie van zijn digitale FPV-systeem als men aan een aangepaste FPV-drone werkt. Hopelijk horen we snel meer over de toekomst van DJI op FPV-gebied.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here