Afgelopen weekend vond in Istanbul de tweede wedstrijd van het seizoen plaats van Tech Drone League (TDL). Net als de eerste wedstrijd wist Vince Irie (Jedeye FPV) de wedstrijd weer te winnen.

Nişantaşı University

Op zaterdag 17 en zondag 18 november 2018 was de Nişantaşı Universiteit in het Turkse Istanbul het toneel van een spectaculaire dronerace. Op de Neotech campus van de universiteit was een te gekke LED track gecreëerd.

Race #2

Eerder dit jaar werd er een outdoor wedstrijd georganiseerd bij het winkelcentrum Forum İstanbul Alışveriş Merkezi Resimleri in Istanbul. Voor de tweede wedstrijd bleef TDL dit keer binnen en trakteerde de racers op een spectaculaire racetrack met flitsende LED elementen.

Droneracers

In totaal deden 26 droneracers mee aan de tweede TDL wedstrijd. Na de gebruikelijke kwalificatierondes op zaterdag werd er op zondag via een afvalsysteem gestreden om de titel.

Winnaars

Uiteindelijk was Nederlander Vince Irie (Jedeye FPV) te snel voor de Turkse competitie en wist – net als de vorige keer – de westrijd te winnen. Dit resulteerde in een volgend prijzenpodium:

1. Vince Irie (Jedeye FPV)
2. Buğra Kaan Kabakçı (Buqrakk.fpv)
3. Berat Özdemir (Bow.fpv)

Spin your propeller

Vince Irie stal niet alleen op de racetrack de show, de muzikale droneracer klom ook nog even het podium op om zijn FPV lied ‘Spin your propeller’ ten gehore te brengen.

Race #3

Op 23 en 24 december 2018 vindt in Istanbul de derde – en tevens laatste – wedstrijd van het 2018-seizoen van TDL plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here