DJI duikt, zoals we al een tijdje voorspelden, na luchtfotografie nu ook de in drone racing wereld. De drone fabrikant komt namelijk met een DJI racing drone. Daarvoor heeft DJI het Snail motoren en esc systeem ontwikkeld. Rotor Riot heeft er zojuist een review over geplaatst op youtube welke je hierboven kunt bekijken.

DJI Snail

DJI Snail is een motoren systeem dat geoptimaliseerd is voor drone racing. De motoren zijn ontwikkeld door DJI’s propulsion experts en geeft een nieuw niveau van kracht en manoeuvreerbaarheid. De motoren hebben een stuwkracht van 1.32kg en halen snelheden van 140km/h. Helaas blijkt dat deze set alles behalve efficiënt is en werken ze alleen nog op het verouderde oneshot 125 waardoor de drone wat traag aanvoelt in de reactie op je stick inputs, hier heeft DJI nog een boel te winnen.

Bestellen kan via deze link.

Propellers

Met de nieuwe motoren komen ook nieuwe propellers. Daarvoor heeft DJI maar liefst zes nieuwe propellers uitgebracht. De propellers zijn zoals we van DJI gewend zijn handige quick-release propellers. Het vervangen van een propeller van een racing drone gaat daarmee een stuk sneller. Wij vragen ons wel af hoe sterk dit systeem is maar zien wel potenties!

1 REACTIE

  1. Ik bezit de snail set esc en motoren…. in combinatie echt ruk! De motoren alleen op 20a fvt littlebees was ook geen sucses. Voelt sloom en zwaar aan. Ze zijn niet duur ..maar ik zal ze niemand aanraden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here