Op Kickstarter staat momenteel een interessante crowdfunding campagne van een add-on systeem voor je PS4-controller waarmee je de beste controller ter wereld verandert in een FPV controller.

RXWave

Met de RXWave verander je je Sony PS4 Dualshock controller in een FPV controller waarmee je een Tiny Whoop drone, FPV Tank en FPV hovercraft kunt besturen. RXWave is DSMX-compatible en wordt geleverd inclusief een 4.3 inch FPV display met 32-kanaals ontvanger.

RXRaskl

Naast de RXWave kun je tijdens de Kickstarter-campagne ook de zogenaamde ‘RXRaskl’ bestellen. RXRaskl is een op afstand bestuurbare auto in mini-formaat met functies zoals een professioneel model. De auto is uitgerust met instelbare vering, uitwisselbare Lexan body, ingebouwde HD-camera en verstelbare wielbasis.

Natuurlijk is de RXWave-module volledig compatible met de RXRaskl auto.

Wanneer je items samen gebruikt hebben ze een bereik van zo’n 200 meter. De ingebouwde accu resulteert in meer dan 20 minuten speelplezier.

RotorX

De Kickstarter-campagne is een initiatief van RotorX, een bedrijf dat zich al sinds 2014 bezig houdt met micro-droneracing en FPV technologie.

Kickstarter

Je hebt nog 5 dagen om deel te nemen aan de Kickstarter-campagne. Naar verwachting worden de eerste items in augustus uitgeleverd. De FPV-versies zullen in november worden verzonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here