Drone Awards 2018

De Drone Awards 2018 komen er weer aan! Het afgelopen jaar zijn er heel wat LiPo’s leeggeblazen en quads gesneuveld, maar er zijn vooral heel veel toffe FPV beelden gemaakt. Wat zijn nu echt de allervetste video’s en wie wordt nummer 1? Dat bepaal jij! Vanaf donderdag 1 november 2018 worden de nominaties bekend gemaakt en kun jij je stem uitbrengen. Wil je zelf winnen? Stuur dan voor die tijd nog je video in!

Diversiteit

De quadcopter community is divers en bij Drone Awards snappen ze dat. Naast de categorie ‘Luchtfotografie’ hebben ze dit jaar voor de tweede keer ook de categorie ‘Racing’. Deze categorie biedt een podium aan verschillende soorten racevideo’s. Freestyle video’s, Tiny Whoop en droneracing momenten: ze maken allemaal evenveel kans op een Drone Awards nominatie.

Freestyle

Duizelingwekkende duiken, gekke stunts en dikke locaties. Freestyle is niet meer weg te denken uit de FPV-scene. Van oude fabrieken tot afgelegen bossen die op de gekste manieren getrotseerd worden. Niets is te gek.

Tiny Whoop

Kleine drones die qua spektakel niet onderdoen voor de grote jongens, wie houdt daar niet van? De vetste indoorlocaties, de smalste doorgangen, haarscherpe bochten en ultieme wendbaarheid. Tiny Whoop verdient een ‘big’ stage.

Wedstrijd

Razendsnelle quads die scheuren over de meest spectaculaire racetracks, daar draait het allemaal om in deze video’s. Of je nu een wedstrijdracer bent of een amateurpiloot, alle snelheidsduivels zijn welkom.

Doe mee!

Heb jij een toffe video gemaakt? Doe mee en stuur ‘m in via DroneAwards.nl. Op 1 november 2018 worden op dezelfde website de genomineerde video’s bekend gemaakt waarna het stemmen kan beginnen. In de eerste week van december 2018 raast de winnaar over de finishlijn. Zien we je daar?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here