Hoe breng je de snelheid van een motor-achtervolging zo gaaf mogelijk over? Met een FPV-drone natuurlijk. Droneracer en DRL-wereldkampioen Alex Vanover ging de samenwerking aan met niemand minder dan Justin Bieber om een videoclip met vette dronebeelden te maken.

FPV-muziekvideo

De nieuwste muziekvideo van Justin Bieber, “Hold On”, gebruikt een FPV-drone om een aantal van de snelle follow-up en high-speed luchtopnamen te maken – opnamen die met andere apparatuur niet mogelijk zouden zijn geweest. Droneracer Alex Vanover is de piloot, beter bekend als Captainvanover.

Drone

De video bevat drone-opnames van motorcrossers terwijl ze trucs uitvoeren. Alex Vanover alias Captainvanover is de wereldberoemde drone-piloot die verantwoordelijk is voor de opnames, met behulp van een kleinere cinewhoop drone (Shendrone Thicc) en een grote X-Class-drone die een RODE bioscoopcamera kan bevatten.

Voordeel

De FPV-drone is de keuze voor veel van de achtervolgingsscènes in de video, omdat hij op dezelfde manier kan manoeuvreren als de motor en hem kan bijhouden om de kijker zich nog meer ondergedompeld in de video te laten voelen. De sky is the limit als het aankomt op drones en muziekvideo’s en wij kijken dan ook uit naar de toekomst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here