Rotor Riot is terug met een geweldige video. Deze keer achtervolgen ze monster trucks en crossmotoren met FPV drones.

Monster Trucks

Het Rotor Riot team kreeg de kans om de dag door te brengen op een Monster Truckz evenement met hun FPV drones, natuurlijk. Terwijl de Monster Trucks en motoren crossen over de zanderige vlaktes, zaten de Rotor Riot-piloten er dicht op met hun quads. Het levert spectaculaire beelden op en dat kunnen we allemaal wel gebruiken in deze rustige tijd.

Video

De video bestaat voornamelijk uit drones die geweldige achtervolgingsbeelden maken. Een van de piloten achtervolgt vervolgens een persoon die uit een kanon wordt geschoten en veilig landt op een trampoline-achtig net. Wanneer je denkt dat de video voorbij is, verschijnt er een nachtshow. Qua entertainment zit je altijd goed bij Roter Riot.

Voorbereiding

Tijdens het evenement waren er veel RF-apparaten aanwezig, waaronder handheldradio’s. Dat vergt wat extra voorbereiding, want de drones moesten concurreren met alle signalen, wat resulteerde in een slechtere verbinding. Om een gevoel te krijgen voor de RF op het evenement, zette het team slechts twee drones tegelijk in de lucht totdat ze wisten wat ze konden verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here