Na de X-Knight360 van BetaFPV en de Nano 360 van Rob FPV is er een nieuwkomer in de kleine wereld van Insta360 camera dragers. Dit is een samenwerking tussen NewBeeDrone en Insta360 die een aantal interessante extra’s biedt.

Slank

Het toestel is zeer dun, slechts 2,158 cm. Dat is essentieel zodat de structuur niet verschijnt in het beeld van de 360° camera. De twee platen zijn verbonden door aluminium afstandhouders. Het frame is gemaakt van carbon en het toestel is goed beschermd.

Body

De vluchtcontroller is een Infinity200 die een 45A 4 in 1 ESC bevat. De motoren zijn Brushless Flow 2004 (de KV is niet aangegeven) voor Gemfan D76-5 5-blad propellers. De Invisi360 Drone is geschikt voor 2 3S batterijen om het toestel in 6S te voeden!

Video

Video feedback wordt geleverd door een Caddx Vista box die compatibel is met het DJI Digital FPV System en door de DJI camera, waarvan de hoek kan worden aangepast.

Kabel

De fabrikant heeft ook een kabel geleverd om de 360 ° camera van stroom te voorzien en een verlengstuk om de camera aan te sluiten en video’s over te brengen zonder deze uit de behuizing te halen en zonder de geheugenkaart eruit te halen.

Bescherming

Net als bij andere toestellen steken de lenzen van de Insta360 One R Dual camera uit de structuur en zijn ze dus blootgesteld aan stoten. Maar NewBeeDrone heeft een beschermende bril meegeleverd om problemen te voorkomen in het geval van een harde landing.

Prijs

De prijs ? Vanaf 387 € geassembleerd en klaar om te vliegen rechtstreeks op de NewBeeDrone site (exclusief belastingen). Het enige dat nog ontbreekt is de Insta360 camera en batterijen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here