Lange afstand

FalconradFPV: “Ik bouwde een 7″ lange afstand quad met TBS CROSSFIRE om mijn GoPro mee te nemen op een vlucht die verbazingwekkend bleek te zijn, zowel in bereik als in schoonheid. Er is een gletsjer, watervallen, een rivier, een prachtig uitzicht en nog veel meer!” In totaal legde de drone maar liefst 8KM af.

Voorzorgsmaatregelen

“Ik laat mijn lage batterij waarschuwing vrij hoog ingesteld, maak je geen zorgen, ik haal het naar huis. Ik heb de snelheid voor delen van de vlucht veranderd om het interessant te houden. De huidige afspeelsnelheid wordt aangegeven in de linkerbenedenhoek. Er is een full-time DVR in de rechterbenedenhoek die gesynchroniseerd is met de GoPro beelden”, aldus FalconradFPV

Set-up

FalconradFPV gebruikt de V1 Micro TX en de diversity nano Rx met 1 verticale en 1 horizontale antenne. Ook is er weinig tot geen RF interferentie op de locatie waar hij de vlucht uitvoerde. Hij waarschuwt dat resultaten zullen variëren, afhankelijk van de hoeveelheid RF-interferentie op de locatie. Probeer dit dus niet meteen thuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here