DJI blijft officieel zwijgen als het gaat om de blijkbaar zeer binnenkort uit te brengen DJI FPV Drone. Nu is er nieuwe informatie die wijst op een 2 maart 2021 release van de drone en een nieuwe naam: DJI Flash.

DJI FPV Drone


De DJI FPV Drone is een nieuwe drone die door DJI speciaal is ontworpen voor FPV-vluchten. Er is geen display op de afstandsbediening hiervoor, zelfs niet in de vorm van een smartphone. DJI zal daarmee een nieuwe markt betreden, die momenteel voornamelijk aan hobbyisten is voorbehouden.

DJI Flash

Het gerucht dat de drone ‘DJI Flash’ gaat heten wordt gevoed door een aantal accessoires die op de Duitse versie van webwinkel Amazon zijn verschenen, waaronder de Flash Gimbal Camera, Flash Goggles Battery, Flash Propeller Guard en nog een aantal producten. Alle artikelen kunnen rechtstreeks bij Amazon.co.uk worden voorbesteld en zullen op 2 maart worden uitgebracht.

Releasedatum

Een paar dagen geleden was er nieuwe informatie over een mogelijke release datum, die rechtstreeks afkomstig was van een nieuwe DJI sweepstakes. Daar werd een “mysterieus DJI product” aangeboden als de hoofdprijs. De trekking voor het weggevertje is gepland op 10 maart. Het is zeer waarschijnlijk dat DJI dit ‘mysterieuze product’ voor die tijd aan het publiek zal presenteren.

OsitaLV

Ondertussen is er ook filmpje gedeeld op Twitter door leaker OsitaLV, waarvan wordt aangenomen dit een zo goed als finished versie van het product betreft. De bekende en betrouwbare ‘leaker’ laat het opstartgeluid horen van de DJI Flash, wat een stuk robotachtiger en zwaarder klinkt dan normaal bij DJI-drones.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here