Op 1 en 2 juni 2016 opent Koningshof in Veldhoven zijn deuren voor de 15e editie van Vision, Robotics & Mechatronics en de 10e editie van het Photonics Event.

Drones zijn een mooi voorbeeld van vision, robotica en mechatronica en hier wordt dan ook speciale aandacht aan besteed.

Drone race area

De drone area wordt ingericht en verzorgd door Droneracers.nl en Droneraceteam #SQG. Team #SQG een vooraanstaand drone race team en is 4e geworden bij het eerste wereld kampioenschap drone racen in Dubai. Droneracers.nl is een prominent media platform voor drone racers. Samen weten ze dan ook alles van deze opkomende sport af.

In de drone area zullen live races gehouden worden waarbij het ook mogelijk is om live mee te kijken op een groot scherm met de video-stream die de piloten in hun virtual reality bril zien. Heeft u zich altijd al eens als een echte drone piloot willen voelen? Dat kan! In de drone area zal een drone race simulator gefaciliteerd worden die vrij toegankelijk is.

Daarnaast is het mogelijk om op basis van inschrijving op de dag zelf mee te doen met een van de twee drone race workshops.

Toegang van deze beurs is gratis, kom jij ook kennis maken met onze mooie sport?!

We zien je graag op 2 juni!

Meer info en route vind je via: www.vision-robotics.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here