Ding-dong, he een pakje, wat zal daar inzitten? Ja hoor, de door Foxeer beschikbaar gestelde in Juni gelanceerde Arrow MINI FPV camera! Niet te verwarren met de Foxeer Micro arrow, ja dat klopt. Die is nog kleiner maar ook veel kwetsbaarder doordat er geen case om heen zit.

Inhoud verpakking:

– 1x Arrow mini fpv cam
– 1 x montage racket
– 1 x OSD configuratie bordje
– 3 x type aansluitkabels

OSD

Deze camera is uitgerust met diverse handige en mooie functies zoals de ondertussen bekende en onmisbare WDR settings een ingebouwde OSD waar de lipo spanning in uit te lezen is, en wat nieuw is bij foxeer en wat je nu ook bij meerdere foxeer fpv cams ziet is de de nieuwe firmware met de aan te passen en vooraf gedefinieerde camera modussen.
Afhankelijk van type belichting of omstandig heden kan je vooraf preslecteerbare modussen instellen en gemakkelijk tussen switchen zonder dat je in de toch al uitgebreide menu moet duiken en te zoeken naar die ene setting die je even voor dat moment wilt aanpassen (tevens ook 2 custom in te stellen modussen aan te maken (USR1/2).

LENS

Verder een uitstekende, prettige en brede meegeleverd FOV lens en natuurlijk die compacte maat die perfect is voor zowel de standaard als de kleinere maat frames. Verder is het beeld kwaliteit zelfde als de al bekende foxeer arrow familie, maar nu dus stukken compacter.

De Belangrijkste Specificaties:

  • Gewicht  9.5Gram
  • Afmeting 21x21x20
  • Voltage range 5~40Volt
  • OSD met Naam/Voltage/Vliegtijd
  • 1/3″Sony Super HAD II CCD + Nextchip 2040 DSP
  • Resolutie 600TVL Color/ 650TVL zwart-wit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here