Op deze pagina vind je een verzameling van coole LED droneracing parcours die je gezien moet hebben!

Phoenix Cup 2016

Bekijk deze opname die Tony Thompson maakte van zijn deelname aan de Phoenix Cup. De opnames zijn gemaakte met behulp van een GoPro Hero 4 HD camera en omwille van deze reden diende hij zijn video in voor de Gopro Awards.

World Drone Prix 2016

Bekijk de prachtige racetrack van de World Drone Prix in Dubai. World Drone Prix 2016 werd gewonnen door Luke Bannister (BanniUK). Dankzij de uitstekende vliegkunsten van Team SQG eindigde Nederland op een respectabele vierde plek.

XDC2 2016 in Las Vegas

Bekijk deze vlucht door de LED track van de GOPro Race XDC 2 in Las Vegas. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Shaun Taylor (Nytfury).

LED Track Night FPV Racing

Bekijk deze te gekke edit die de belg Nick Puylaert (JaZzMaN251) maakte van zijn avontuur op deze vermakelijke outdoor LED track in België.

DronePortal 2017 Night Fly Edition

Vlieg mee over de fraai verlichte LED track tijdens DronePortal 2017 in België. DronePortal wordt ieder jaar georganiseerd door Drone Racing Belgium op het terrein van DronePort in Sint-Truiden.

Indoor FPV Drone Racing in China

Check deze indoor LED track in het zogenaamde You Aiwei Drone Stadium in China.

MultiGP International Open 2017

Bekijk de video die Jawz FPV maakte tijdens zijn avontuur op de LED track tijdens de MultiGP International Open 2017.

Fear Farm Drone Racing Arizona

Bekijk deze luchtopnames die gemaakt zijn van de LED track tijdens de Dirt Nitro Challenge 2017 bij Fear Farm in de Amerikaanse staat Arizona.

Drone Race Middenwaard 2018

Bekijk deze registratie van Drone Racing Middenwaard 2018 gemaakt door Andreas FPV. Vlieg mee met Andreas over een van de vetste LED tracks die Nederland tot op heden gekend heeft. De race werd voor de tweede keer gehouden in de parkeergarage van winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard. Het event is een initiatief van Total Drone Xperience.

DronEvents Fun Day 2018

Vlieg mee met Dennis Mennema (DroneDFPV) over de fraaie LED track van DronEvents.

Bekijk ook de 10 drone racing video’s die je gezien moet hebben! Vergeet ook niet de 10 Must See FPV video’s te bekijken die we onlangs verzameld hebben.

Welke legendarische LED droneracing tracks ontbreken nog in dit lijstje? Laat het achter via de reacties zodat we deze must-see lijst kunnen uitbreiden met coole LED race track video’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here