Team NEXXBlades Racing heeft de eerste race gewonnen van DCL Drone Prix Lake Zurich 2018.

DCL

Zürich is de laatste locatie van dit derde seizoen van Drone Champions League (DCL). Net als alle eerdere events bestaat ook dit evenement uit twee aparte races waarin de teams punten kunnen verdienen voor het 2018-klassement.

DCL Drone Prix Lake Zurich in Rapperswil, Zwitserland

Nederlanders

Helaas doen er dit jaar geen Nederlandse teams of vaste piloten mee, maar desondanks waren er deze DCL editie twee Nederlanders die meevlogen in Zwitserland. Zo was Andrzej Krasny (SirCrashaLot) uitgenodigd om te vliegen voor Team FPVR en Vince Irie (Jedeye FPV) kwam uit voor team China Dragons.

Andrzej Krasny (Team FPVR) @ DCL Drone Prix Lake Zurich 2018

Drone Prix Lake Zurich

Vandaag, vrijdag 12 oktober 2018, vond de eerste race plaats in het Zwitserse Rapperswil. Overdag werden de kwalificaties gevlogen om te bepalen welke teams het tegen elkaar opnemen tijdens de meedogenloze afvalrondes in de avond.

Finale

Team NEXXBlades Racing en team Quad Force One hadden niet alleen de beste tijden tijdens de kwalificatierondes, maar wisten beide ook alle finalerondes te winnen waardoor de finale bestond uit NEXXBlades Racing vs Quad Force One.

Winnaars

Na een dag vol spannende races was het prijzenpodium van race 1 als volgt gevuld:

1. NEXXBlades Racing
2. Quad Force One
3. Swiss Black Kites

2. Quad Force One | 1. NEXXBlades Racing | 3. Swiss Black Kites

Klassement

Voor de race voerde team Rotorama het klassement aan met 1620 punten. Team NEXXXBlades Racing stond op de tweede plek met 1600 punten. Aangezien Rotorama deze race geen punten wist te behalen en NEXXBlades Racing met hun overwinning 250 punten scoorde, is team NEXXBlades Racing – met nog 1 race te gaan – nu aanvoerder van het 2018-klassement.

Klassement na race 1 van DCL Drone Prix Lake Zurich.

Livestream

Bekijk hieronder de livestream van race 1 van DCL Drone Prix Lake Zurich 2018:

Laatste race

Morgen, zaterdag 13 oktober 2018, vindt de tweede race plaats van DCL Drone Prix Lake Zurich. Dit is tevens de laatste race van het seizoen, dus morgen is tevens bekend welk team het 2018-seizoen voor eeuwig op hun naam mag schrijven. Vanaf 19:00 uur zijn de finalerondes te volgen via DCL’s Facebook en YouTube.

Vince Irie (Team China Dragons) @ DCL Drone Prix Lake Zurich 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here