Het “WK” is gestreden, we kunnen nu wel zeggen dat het WK erg slecht georganiseerd was eigenlijk was het een herhaling van de Drone Nationals in New York wat betreft de organisatie. Onduidelijkheid allom!

alex-greve-droneworlds-comment

Ook Alex Greve (videoaerialsystems.com) voelt zich gepasseerd door de organisatie.

Domper voor Martijn de Kemp

Gister melde we nog dat martijn de Kemp 24ste werd in de kwalificaties maar mocht ineens niet deelnemen in de finales, reden; bewijs maar dat je gekwalificeerd bent …

De winaars

Dit jaar zijn de winnaars van het “WK”:

Individual
Shaun Taylor
Paul Nurkkala
Nick Willard

Freestyle
Shane Traweek
Zoe Stumbaugh
Ethan Gulnac

Wing
James Haley
Steve Petrotto
Jeremiah Guelzo

Country team
1. Team USA
2. Team Korea
3. Team United Kingdom

Sponsored team
1. Team KT
2. Team DYS
3. Team Hawaii

winnaars-droneworlds

Prijzengeld en veel fout gegaan?

Er was 100.000 dollar aan prijzen te verdelen. Een jaar geleden werd er nog over 250.000 dollar gesproken bij de aankondiging van Droneworlds. al met al zijn er dus veel dingen fout gegaan en dat is ook te merken aan de vele boze reacties van de deelnemende piloten die meededen en veel geld hebben uitgegeven om überhaupt naar het dure eiland Hawaii af te reizen en een week te verblijven.

Video: Winnaar Shaun spreekt over de organisatie:

1 REACTIE

  1. Met alle respect, echter…. het zal ongetwijfeld een feit zijn dat dit soort evenementen met betrekking tot drone racen in de kinderschoenen staat. Daarentegen is het organiseren an sich zo oud als de weg naar Rome. Het organiseren van een sportwedstrijd zal organisatorisch niet veel van elkaar afwijken dan van drone races. Wellicht word het tijd dat iets wat meer oudere competitieve personen zich bezig houden met de organisatie op zich. De jongeren kennen zo hun eigen specialisatie. Zo zijn de rollen mooi verdeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here