Op 31 maart en 1 april 2018 staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van de Dutch Comic Con. De bezoekers kunnen dit jaar naast films, televisieseries, videogames, ruilkaartspellen, speelgoed, manga, en anime ook een drone race wedstrijd aanschouwen. De International Drone Racing Association (IDRA) organiseert de Utrecht Internationals waarbij drone piloten racen voor een flinke prijzenpot.

2018 Drone Racing Series

Tijdens de 2018 Drone Racing Series worden verschillende races gehouden over de hele wereld. Daarbij doen 16 professionele teams mee die bestaan uit 4 piloten per team. Het is voor het eerst dat een toonaangevende Amerikaanse organisatie een droneracing wedstrijd organiseert in Nederland.

Prijzengeld

Piloten die graag mee doen aan de Utrecht Internationals op zaterdag 31 maarten zondag 1 april 2018 kunnen zich tot 1 februari voor 100 dollar inschrijven. Na 1 februari wordt het inschrijfgeld verhoogd naar 150 dollar per piloot. De winnaars van de wedstrijd kunnen rekenen op een flink bedrag aan prijzengeld van duizenden euro’s.

Aanmelden!

Meld je vandaag nog aan om gebruik te maken van de early bird korting, voor meer info klik je hier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here