As weekend zal de eerste wedstrijd van de Turkse Drone League gehouden worden en de TDL heeft Droneracers.nl gevraagd of wij een team van 2 piloten wilde samen stellen die mee gaan doen aan deze wedstrijd.

Droneracers.nl Team Holland

Daar konden we natuurlijk geen nee tegen zeggen! En we hebben hiervoor Droneracers.nl Team Holland opgericht, een team dat altijd de beste piloten van Nederland zal vertegenwoordigen wanneer Droneracers.nl uitgenodigd wordt voor drone racing wedstrijden. Dit keer hebben we hebben Vince Irie (Jedeye FPV) en Karan Gharbharan (Ohguy FPV) beide piloten van team SQG uitverkoren om deze uitdaging aan te gaan! Vince en Karan zullen a.s. vrijdag op het vliegtuig stappen naar Istanbul Turkije!

Pilot: Jedeye FPV

Vince Irie is een reggae/rock/pop singer songwriter en heeft meegedaan aan The Voice of Holland in 2013 waar hij tot de kwart finale is doorgedrongen! Tot nog toe is Vince dus muzikant in hart en nieren maar Drone racen heeft zijn hart nu ook gewonnen en hij heeft al aan een aantal grote wedstrijden mee gedaan zoals de Euro Cup Ibiza 2016 & Drone Champions League (Roemenië). Een topper in woording!

Pilot: Ohguy FPV

Karan Gharbharan ook wel bekend onder de pilot tag “OhGuy FPV”, Karan is 18 jaar oud en woont in Almere. Dino Joghi is de neef van Karan welke jullie allemaal wel kennen, samen met hem ging Karan naar zijn allereerste drone race en was direct helemaal hooked! Karan heeft net als Dino gevoel voor drone racen en is nu al een van de beste piloten in Nederland. Karan gaat in 2017, Nederland op zoveel mogelijk internationale races vertegenwoordigen, waarvan de Turkisch Drone League de eerste is!

Live verslag

De piloten zullen een verslag van uit gaan brengen middels een aantal live video’s op onze Facebook pagina, dus mocht je ons niet volgen doe dit dan snel, via deze link, dan blijf je live op de hoogte van de belevenissen van Vince en Karan!

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here