Afgelopen week vond in Hannover de jaarlijkse CEBIT conferentie plaats. Dit jaar werd er naast demonstraties ook een dronerace wedstrijd gehouden.

CEBIT

CEBIT is een één van de grootste computerbeurzen ter wereld. De beurs wordt jaarlijks gehouden in het Duitse Hannover en is de plek voor liefhebbers van informatie- en communicatietechnologie.

Droneracers tijdens CEBIT 2018 in Hannover.

Droneracing

Net als vorig jaar was er dit jaar ook aandacht voor droneracing waarbij grote namen uit de FPV wereld waren uitgenodigd. Zo was ‘s werelds bekendste FPV vlogger, Steele Davis (Mr Steele) uit de Verenigde Staten, van de partij en werd Raphael Pirker (Trappy), één van de oprichters van Team Blacksheep, ook gespot op de Duitse beurs.

Walter Kort (Kort door de bocht), Vince Irie (Jedeye FPV) en Karan Gharbharan van Team Torvol.

Nederland

Ook Nederland was goed vertegenwoordigd op de Duitse beurs. Vince Irie (Jedeye FPV), Walter Kort (Kort door de bocht) en Karan Gharbharan (OhGuy FPV) waren aanwezig namens Team Torvol om demonstraties uit te voeren en te participeren in de dronerace.

Steele Davis (Mr Steele), Vince Irie (Jedeye FPV) en Eric Konetzny (Konasty FPV).

Wedstrijd

Tijdens de dronerace wedstrijd wist Walter Kort (Kort door de bocht) uit Heemstede de derde plaats te bemachtigen. Met deze geweldige prestatie liet de Nederlander zien ook op internationaal niveau te kunnen presteren.

Foto’s: Norbert Machinek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here