Vince Irie heeft vandaag de derde race gewonnen van Tech Drone League (TDL) in Istanbul, Turkije.

TDL

Dit weekend werd de derde en tevens laatste race van het 2018-seizoen van TDL gevlogen. Net als de vorige race was de Nişantaşı Universiteit in Istanbul omgetoverd tot een spectaculaire dronerace-arena.

Racetrack

Op de Neotech campus van de universiteit was een te gekke LED track uitgezet. In de pauzes tussen de races werd het publiek vermaakt met verschillende muzikale optredens.

Vince Irie

Net als eerdere edities was Vince Irie (Jedeye FPV) uitgenodigd als eregast. Helaas begon het weekend voor de Nederlander allesbehalve vlekkeloos, want bij aankomst in Istanbul bleek zijn koffer nog steeds in Amsterdam te staan. Bekijk het hele verhaal in onderstaande vlog van Vince Irie:

Kwalificaties

Op zaterdag trapte TDL af met de kwalificatierondes. Vince Irie wist de kwalificaties af te sluiten met de snelste rondetijd van alle 26 deelnemers.

Zondag

Op zondag was het tijd voor het echte werk en tevens meedogenloze afvalrace. Onder het toeziend oog van vele studenten van de universiteit wist Vince Irie de derde race te winnen.

Winnaars

Het podium van de derde race was gevuld met de volgende winnaars:

1. Vince Irie (Jedeye FPV)
2. Berat Özdemir (Bow.fpv)
3. Buğra Kaan Kabakçı (Buqrakk.fpv)

Kampioen

Met het winnen van deze derde race sluit Vince Irie het 2018-seizoen van TDL voortreffelijk af. Eerder dit jaar wist de Nederlander namelijk ook race 1 en race 2 te winnen. Hierdoor werd Vince Irie vandaag eveneens gekroond tot de kampioen van het 2018-seizoen van TDL.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here